САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ НА КРАСИВОТО!

Всички артикули ,които можете да видите в сайта се изработват по поръчка според вашите изисквания и желания.

За изработката на един продукт изложен в сайта се изисква както технологично време , така и време за възможност на поемане на поръчка , тъй като това е РЪЧЕН труд и се влага творчество , а също така за да получите качествен продукт е необходимо да опишете с какво точно да се съобразим.

Всички артикули са ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ . моделите са примерни и в почти всички случаи се получават индивидуално , уникални сами по себе си. Имайте предвид , че това не е място където се копират артикулите едно към едно , това е изкуство и всеки продукт може да се различава от този на снимките в дадени детайли !

Това не е сайт за бърза продажба на продукти!

В нашите аксесоари се влага внимание , старание , творчество и много ЛЮБОВ за да добие краен резултат.

Ние държим на качеството и за нас вашето удовлетворение е приоритет.

Благодарим за вашето доверие ! 

Важно относно поръчка на чаши за моминско парти

Време за изработката им отнема от 7 до 10 работни дни. Отделно е изпращане чрез куриер в рамките на един работен ден. Много моля да имате предвид , че е ръчен труд и изисква това време, а най-вероятно поръчките за определена дата са няколко. Затова е препоръчително по-рано да заявите вашата поръчка.
Благодаря на всички за вниманието и интереса !
Желанието ми е да успявам да изпълня всички поръчки в срок и качеството на продукта да бъде запазено!
🙂 🙂 🙂

САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ НА КРАСИВОТО!

БУТИК ИНФИНИТИ

се занимава с изработка на изделия, изцяло ръчно направени .

Предлагат се уникални сами по себе си аксесоари за тържества – рождени дни, юбилеи, сватби, кръщенета или просто, ако сте решили да направите различен, оригинален подарък и да изненадате близък.

Нашите изработки са изцяло съобразени с вашите нужди и изисквания, създадени с много любов и желание. Главна наша цел е клиента да остане доволен, поради което сме насочили вниманието към предлагане на артикули с персонално послание, което може да ви накара да се почуствате специален!

Доверете се на творческата ни мисъл и креативност и ще останете удовлетворени от резултата!