Правила и условия

Правила и условия за ползване на магазина

1. ПРОМОЦИИ И ЦЕНИ

1.1. Общи положения

1.1.а. „Промоция“ е процентово намаление на продукти ръчна-изработка от редовната им цена показани на сайта ни infinityart-bg.com. Тя е предварително обявена на сайта чрез банер или текст във описанието на съответният продукт.

1.1.б. „Редовна цена“ е стойността на всеки продукт ръчна-изработка, и винаги е видима на сайта. При „Промоция“ е възможно да е зачертана с хоризонтална линия, за да се покаже, че не е валидна. В този случай валидна е „Промоционалната цена“.

1.1.в. „Промоционална цена“ е резултатът от процентно намаленият спрямо съответната си редовна цена продукт ръчна-изработка. „Промоционална цена“ се вижда на сайта в резултат на действаща „Промоция“ и има по-висок приоритет от „Редовната цена“ на продукта. „Промоционалната цена“ също не включва в стойността си ДДС.

1.1.г. Всички наши изделия, които се изпращат по куриер са внимателно и грижливо опаковани с цел съхранение и безопасна доставка.

1.2. Допълнителни условия

1.2.а. При обявена „промоционална цена“ на продукт на сайта ни infinityart-bg.com , не предлагаме допълнителна „Отстъпка“ за съответният продукт.

1.2.б. Всички цени са достъпни за потребителите на сайта при регистрация в сайта.

2. АВТОРСКО ПРАВО И ИЗПОЛЗВАНИ МАТЕРИАЛИ В САЙТА

2.1. Всички използвани снимки, логота и текстове в сайта са авторски и са обект на авторско право.

2.2. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и/или изображения става след изричното разрешение на техния автор.

3. ЛИЧНИ ДАННИ И КОНФИДЕНЦИАЛНОСТ ПРИ ОБРАБОТКАТА ИМ

3.1. Бутик Инфинити се ангажира да обработва и съхранява личните данни на потребителите на сайта infinityart-bg.com, само и единствено за целите и нуждите за изпълнение на конкретна поръчка, направена от клиента.

3.2 Бутик Инфинити се ангажира да не препредава личните данни на потребителите на трета страна за допълнителна обработка, освен в случаите, когато става въпрос за спедиторска фирма (в случая „Еконт Експрес“), без която доставката на поръчката на клиента би била невъзможна.